Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Forehand Network Components & Devices

De technologische ontwikkelingen gaan hard en Forehand veranderd mee; in de kwart eeuw dat het Rotterdamse bedrijf bestaat, is ze uitgegroeid van een ‘distributeur in netwerkbekabeling’ tot een totaaldistributeur voor álles dat met datacommunicatie te maken heeft. 

Dankzij de explosieve groei van het aantal apparaten dat met het internet verbonden is, zien we het aantal slimme technologische toepassingen in de bouw toenemen. Hierbij kun je denken aan sturing van zonwering, klimaatbepaling, verlichting en bewaking binnen een gebouw. 

Eén ding staat vast: gebouwen worden steeds slimmer en zijn meer en meer in staat om volledig autonoom te functioneren én te reageren op de specifieke behoeften van de gebruikers. Dan wil je de beste netwerkbekabeling binnen je pand hebben! 

Forehand levert op de eerste plaats een breed pakket componenten, van gerenommeerde fabrikanten, waarbij een garantie van wel 25 tot 30 jaar wordt afgegeven.

Maar ook wat betreft advies, service en kennisdeling heeft Forehand al zo’n 25 jaar het nodige te bieden: met name voor de elektrotechnische installateurs zal er veel veranderen met betrekking tot de wijze van installeren én onderhouden van de installaties.

Forehand ondersteunt de installateurs door training, advies en projectbegeleiding, waardoor de migratie tussen IT en OT probleemloos verloopt.

Verder lezen

Stand: 12.009
Plattegrond


Forehand Network Components & Devices

Driemanssteeweg 174
3084 CB Rotterdam

T: (010) 240 41 21


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven