Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Gevelscan

Diensten en Producten.
Gevelscan-Heatview - Leakview en Comfortview, zijn vanaf 2009 begrippen geworden in de wereld van grootschalige stedelijke thermografie. Als eerste in Nederland heeft Gevelscan een methode ontwikkeld om de samenleving op een grootschalige wijze bewust te maken van de energie lekkage in gebouwen en woningen. Met een zelfontwikkelde ‘google earth’ auto, voorzien van meerdere infraroodcamera’s, zijn in meerdere steden, waaronder Utrecht, Rotterdam, Tilburg, Den Haag, Hilversum etc. tienduizenden warmtescans gemaakt.


Er is steeds meer vraag bij overheden, voor ondersteuning bij het snel, effectief en met een hoge conversie, bewust maken van de bevolking op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Dit op een positieve wijze, zodat de gebruikers en eigenaren van woningen en gebouwen graag hieraan mee willen werken.
Warmtescans van Gevelscan, zijn hierbij een belangrijke ondersteuning bij het organiseren en succesvol uitrollen van energiebesparing programma’s, zoals van wijkteams, energieambassadeurs , consortia en bewonersinitiatieven. Die immers allen bedoeld zijn om de nationale doelstellingen zoals het beleidsplan voor energietransitie te realiseren. De gemaakte warmtescans worden met behulp van door Gevelscan beschikbaar gestelde IT technologie gecommuniceerd met bewoners om hen aan te moedigen deel te nemen aan de energiecampagnes van gemeenten. Gevelscan traint  wijkambassadeurs bij het duiden van de warmtescans en alle bouwfysische en comfort aspecten die hierbij een rol kunnen spelen.

Verder lezen

Stand: 10.065
Plattegrond


Gevelscan

Meerten Verhoffstraat 1 1
4811 AR Breda

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven