Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Mawipex

Mawipex B.V. – onderdeel van de Tectum Group – is actief in de professionele dakbedekkingsmarkt. De voorbije jaren heeft Mawipex zich ontwikkeld tot een innovatief, maar vooral ook klant- en servicegerichte organisatie met toenemende bekendheid in zowel Belgieˆ als Nederland.

Mawipex verkoopt duurzame daksystemen aan dakdekkers, zzp-ers en andere bouwprofessionals. De medewerkers begeleiden gebouweigenaren van begin tot het einde door het geven van een objectief advies, technisch begeleiding en een nauwe betrokkenheid bij de uitvoering van de (dak)werkzaamheden. Bovendien verleent Mawipex bij een juiste uitvoering van de werkzaamheden een gedegen verzekerde garantie, een extra zekerheid dat het dak goed is gemaakt met de juiste materialen.

 

De keuze voor Firestone EPDM daksystemen in Nederland door gebouweigenaren, architecten en investeerders is een sterk groeiende doelgroep waarbij Firestone RubberGard EPDM met uitstekende kwaliteiten en een bewezen duurzaamheid van meer dan 50 jaar de juiste partner is. Mawipex wil haar activiteiten met betrekking tot het Firestone assortiment en overige diensten verder uitbreiden en intensiveren.

 

In combinatie met een uitstekende logistieke dienstverlening, de beste technische begeleiding en een voorbeeldige klantgerichtheid gaat Mawipex de spectaculaire omzetgroei van de laatste 10 jaar continueren.

Verder lezen

Stand: 10.024
Plattegrond


Mawipex

De Poort 21
8411 PB Rilland

T: (0113) 55 77 77
F: (0113) 55 77 78


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven