Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Itho Daalderop

Samen slim schakelen op weg naar nul op de meter! Afhankelijk van uw ambitie of EPC-eis biedt Itho Daalderop all-electric oplossingen, verschillende systeemconfiguraties of op maat gemaakte oplossingen voor nieuwbouw en renovatie. Van grondgebonden of hybride lucht/water warmtepompen tot vraaggestuurde ventilatie met warmteterugwinning en zonne-energie. Nieuw zijn de mogelijkheden voor volledige zekerheid; met meerjarige afspraken voor onderhoud en service, prestatiegarantie en zelfs financiering.

De producten en totaalsystemen van Itho Daalderop combineren een laag energieverbruik met een hoog comfort en prestatieniveau. Een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat dat betaalbaar blijft, is het uitgangspunt. Met de totaalconcepten is het mogelijk om vandaag al aan de klimaateisen van morgen te voldoen. Energieneutraal wonen met nul op de meter, is met Itho Daalderop dichterbij dan ooit.

Itho Daalderop ontwikkelt, fabriceert en verkoopt oplossingen op het gebied van verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechniek. Onze missie is om met innovatieve producten en systemen een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. We streven er elke dag naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven.

 

Verder lezen

Stand: 10.054
Plattegrond


Itho Daalderop

Adm. de Ruyterstraat 2
3115 HB Schiedam

T: 0344 636 500
F: 010 427 88 88


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven