Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Klimaatexpert B.V

Bespaar volledig gasloos op energiekosten

Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO2 uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert verwarmen zonder dat er fossiele brandstoffen worden verbrand. En met name daar ligt onze expertise: met behulp van een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project voor elk budget. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met verduurzamen en besparen. Klimaatexpert.com helpt u van ontwerp tot oplevering.

 

Wij bieden u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen en ventileren van elk type vastgoed, voor elk type budget. In dit advies nemen wij alle factoren mee die van invloed zijn op het binnenklimaat, zoals de mate van isolatie, de ventilatie, het afgiftesysteem, het soort klimaatsysteem, het gebruik van zonne-energie et cetera. Zo bieden wij u een totaalconcept op het gebied van een duurzaam binnenklimaat, waarbij u zeker weet dat alle componenten op elkaar zijn afgestemd voor een optimale werking.

 

Dus heeft u een project die duurzaam wilt verwarmen en/of koelen, zoals een bedrijf, een woonhuis of een complete wijk? Bezoek dan onze op stand: 12.038A of neem contact met ons op via info@klimaatexpert.com of 088-1460000.

Verder lezen

Stand: 12.038A
Plattegrond


Klimaatexpert B.V

Postbus 4300
7320 AH Apeldoorn

T: (088) 146 00 00


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven