Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Vlint

Voor een zuiver klimaat en proces

Vlint is actief waar een zuiver binnenklimaat nodig is, zoals bijvoorbeeld in ziekenhuizen, scholen, luchthavens en kantoren. Vlint biedt namelijk voor het gehele luchtbehandelingstraject in gebouwen producten en diensten. Van filters tot warmtewiel, van luchtverdeelslang tot coatings voor warmtewisselaars.

 

Filters voor zuivere lucht

Onze filters zorgen dat vuil en fijnstof geen gezondheidsschade aanrichten en dat de prestaties van werknemers, studenten en sporters verhoogd worden. Vlint biedt in vrijwel alle klassen filters aan. Bijvoorbeeld in de vorm van zakkenfilter, kompaktfilters, WTW-filters, HEPA-filters, vetvangfilters en geur- en gasfilters. We adviseren klanten over energieverbruik van filters en filtratiecapaciteit. Ook verzorgt Vlint filterwisselingen door ervaren monteurs aan als dienst. Zo is een prettig binnenklimaat gegarandeerd.

 

Onderhoud luchtbehandelingskasten

Vlint beschikt over gespecialiseerde monteurs die het hele luchtbehandelingstraject in gebouwen kunnen reinigen, herstellen en onderhouden. Ze plaatsen in bestaande luchtbehandelingskasten nieuwe onderdelen zoals ventilatoren, warmtewielen en filterframes en ze coaten vloeren en warmtewisselaars. Dit laatste gebeurt met een speciale coating met de naam Qcoat die oxidatie van warmtewisselaars voorkomt, maar hun warmte-afdracht optimaal houdt. Ook werkt Vlint met antibacteriële coatings en bacteriedodende reinigingsmiddelen om optimale hygiëne te bieden voor ventilatiesystemen. Vlint voert reconditionering van luchtbehandelingstrajecten uit bij onder meer kantoren, ziekenhuizen, clean rooms en voedingsmiddelenfabrieken.

 

Comfortabele en effectieve luchtverdeling voor iedere ruimte

Vlint heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en produceren van textiele luchtverdeelslangen. De experts van Vlint onderzoeken de luchtstroom in een gebouw en schrijven een plan voor optimale koeling, verwarming en toevoer van zuivere lucht. Voor iedere sector biedt Vlint luchtverdeelslangen op maat. Voor de utiliteitsector worden prachtige designslangen aangeboden. In de industrie plaatst Vlint bijvoorbeeld elektrisch geleidende ATEX-luchtverdeelslangen. En voor clean rooms worden slangen met bacteriedodende zilverionen vervaardigd. Naast ontwerp, productie en montage, biedt Vlint ook een wasservice voor de noodzakelijke periodieke reiniging van textiele luchtverdeelsystemen.

Verder lezen

Stand: 10.041
Plattegrond


Vlint

Minervaweg 99
8239 DL Lelystad

T: +31 88 88 77 122


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven