Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Nexans

Over Nexans

 

Nexans brengt energie tot leven via een uitgebreid assortiment kabels en kabeloplossingen, dat wereldwijd klanten helpt betere prestaties neer te zetten.

Toegewijde medewerkers, ondersteund door wereldwijde productie-eenheden en logistieke centra, garanderen klanten in Nederland een hoog niveau van technische expertise, commerciële competentie en correcte uitvoering van opdrachten. Met deze activiteiten is Nexans een van de meest toonaangevende experts op dit gebied in Nederland.

De strategie van Nexans is gebaseerd op de voortdurende innovatie van producten, oplossingen en diensten, waarbij ook aandacht is voor veiligere en milieuvriendelijkere industriële processen.

In 2013 werd Nexans de eerste speler in de kabelindustrie die een Stichting oprichtte om duurzame initiatieven te ondersteunen, met als doel om achtergestelde gemeenschappen wereldwijd toegang tot energie te geven.

Nexans is een actief lid van Europacable, de Europese associatie van fabrikanten van draad en kabel, en ondertekende het Europacable Industry Charter. Met dit handvest drukken de leden hun inzet uit voor de beginselen en doelstellingen van ethische, duurzame en hoogwaardige ontwikkeling en productie van kabels.

 

Verder lezen

Stand: 12.034a
Plattegrond


Nexans

Overschieseweg 317
3112 NC Schiedam

T: +31 10 24 83 444


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven