Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Kloeckner Metals ODS Nederland

ODS geveltechniek

Bij ODS gaan we altijd voor de langetermijnrelatie, zowel met onze klanten als onze toeleveranciers. Investeren in elkaar maakt dat je goed op de hoogte bent van wat er speelt en van wat er gewenst is. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste basis is om op verder te bouwen.

Onze lokale markten hebben hun eigen eisen en wensen, gebaseerd op het klimaat, wet- en regelgeving, maar ook op architectuur en historie. Op basis van deze input ontwikkelt Jansen in opdracht van ODS de specifieke stalen productlijnen waarmee we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Zo hebben wij recent ons gevelsysteem doorontwikkeld naar een circulaire variant. Rond dit systeem bouwen wij nu een nieuw business model. De meerwaarde die in een stalen gevel verpakt zit, komt in de circulaire economie pas echt tot uiting.

Op de Building Holland vertellen wij graag hoe ver wij kunnen gaan met onze "Façade as a Service". Dit kan uitgevoerd worden als gevel met diverse upgrades (in samenwerking met externe partners) of als financiële oplossing. Lees bijvoorbeeld hoe wij voor C-Beta de eerste gevel als CESCO leveren (vroeger zou men dat leasen hebben genoemd).

"In de ‘Week van de Circulaire Economie 2018’ kwam ODS Dak- en Geveltechniek met een primeur. In samenwerking met twee klanten via ons "service platform" heeft ODS een tweetal Circular Service Contracten afgesloten met Schiphol Trade Park (STP).

Er worden twee stalen Jansen-puien in gebruik genomen door STP in de hoeve van C-Beta op Schiphol Trade Park (de voormalige Circular Expo) te Hoofddorp. Hiermee treedt ODS op als Circular Economy Service company (CESCo) en biedt voor het eerst haar stalen kozijnen aan als een service ('product as a service'). Dit volgens de regels van de Circulaire Economie.

C-Beta wordt, in samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer en SADC, een continue experimenten plek voor de circulaire economie. Hier laten wij onze circulaire innovatie zien aan (relevante) zakelijke bezoekers uit binnen- en buitenland. We zien u graag in C-Beta bij de opening 15 maart a.s.."

Verder lezen

Stand: 10.012
Plattegrond


Kloeckner Metals ODS Nederland

T: (0180) 64 08 87


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven