Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Reflex

No nonsense prestaties

Het merk Reflex wordt over de hele wereld toegepast. Het uitgebreide programma van onze fabriek, Reflex Winkelmann GmbH + Co. KG, met de hoofdvestiging in het Duitse Ahlen, bestaat uit betrouwbare en innovatieve producten voor de installatietechniek: Membraan-expansievaten, compressor- en pompgestuurde expansiesystemen, ontgassing- en navulsystemen. Door een jarenlange dialoog tussen kennis en praktijk is bij Reflex in de ontwikkeling, fabricage en marketing een sterk merk opgebouwd, dat door onze klanten wordt gewaardeerd.

Innovatie

De kennisuitwisseling met onze partners geeft vaak de aanstoot tot het ontwerpen van toekomstbepalende innovaties. Door toegepaste installatiekennis en Reflex know-how zijn de series ‘Variomat’ en ‘Servitec’ uit een samenwerkingsverband met een Technische Universiteit ontwikkeld.

Kwaliteit

De spreekwoordelijke veiligheid en lange levensduur van onze producten komt voort uit zorgvuldigheid en precisie, zowel bij het ontwerp, de materiaalkeuze en fabricage. De modernste productiemethoden, gekwalificeerde medewerkers en grondige controleprocedures garanderen de hoge kwaliteitsstandaard van het merk Reflex.

Nederlandse vestiging

Voor de Nederlandse markt heeft Reflex een eigen vestiging in Barendrecht, Reflex Nederland B.V. Een zichtlocatie langs de A15 waar ruimte is om de klanten van dienst te zijn met betrouwbare producten en deskundig advies. Voor praktisch alles wat te maken heeft met lucht en water in installaties bent u bij Reflex aan het juiste adres.

 

 

 

Verder lezen

Stand: 11.028
Plattegrond


Reflex

Fennaweg 53
2991 ZA Barendrecht

T: (088) 880 26 00


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven