Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Stansz

Stansz BV

Stansz werd opgericht in 1985 en ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een internationale onderneming en is specialist, leverancier en installateur van verticaal afvaltransportsystemen voor het afvoeren van verschillende afvalstromen. Dit vanaf iedere verdieping met geautomatiseerde scheiding en opslag voor o.a. hotelbedrijf, zorginstelling en kantoor. Mede door de eigen engineering, eigen productie en onze brede ervaring in efficiënt afvalmanagement kan voor iedere situatie de beste oplossing worden geboden.

 

Slim en effectief
Wij zijn specialist in het automatisch transporteren van afvalstromen en maken slim gebruik van de zwaartekracht. Zo zorgen wij voor een betere beleving in het gebouw en helpen wij om alles uit het gebouw en de processen te halen.

Door toepassing van geïntegreerde Stansz stortkokersystemen ontstaat:

  • verbeterde logistiek
  • kostenbesparing
  • hygiëneverhoging
  • overlastvermindering

 

Duurzaam
Stansz hanteert een no-nonsense en transparante werkwijze en wij kijken altijd vooruit naar de toekomst en proberen daar duurzame oplossingen bij te ontwerpen, produceren en leveren. Kies bijvoorbeeld voor het Stansz stortkokersysteem voor linnengoed voor het afvoeren van linnengoed in bv de hotellerie of het Stansz stortkokersysteem voor afval en linnen bij meerdere afvalstromen in bv zorginstellingen.

 

Samenwerken met ketenpartners
Al onze oplossingen zijn maatwerk. Wij werken nauw samen met eindgebruikers, architecten, bouw- en faciliteit adviseurs en bouwbedrijven. Zo bieden wij ondersteuning in iedere fase van het bouwproject. Van ontwerp tot de ingebruikneming. In elk gebouw met meerdere verdiepingen – onafhankelijk van het bouwjaar – kan geprofiteerd worden van onze innovatieve en duurzame oplossingen voor alle afvalstromen.

 

Verder lezen

Stand: 11.001
Plattegrond


Stansz

De Boeg 11
9206 BB Drachten

T: (0)512-820026


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven