Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Timmerfabriek Gebr. Bos BV

Timmerfabriek Gebrs. Bos b.v. is een familiebedrijf en opgericht in 1904. Sinds 2001 is de 4e generatie Bossen aan het roer. Deze 4e generatie bestaat uit 5 personen namelijk Jan Bos (technisch directeur), John Bos (inkoper/calculator), Coert Bos (commercieel directeur), Emiel Bos (voorman machinale) en Bart van Engelen (controller). Uiteraard zijn we niets zonder ons personeel. Totaal werken er bij Tifa Bos circa 50 vakkundige mensen die mede verantwoordelijk zijn voor het succes van ons bedrijf.
Tifa Bos heeft al die jaren een sterke naam opgebouwd in de markt. Kwaliteit en klantgerichtgheid staan hoog in de het vaandel. Meedenken met de klant, problemen van de klant oplossen, zorgen voor een win/win situatie, afspraken nakomen dat zijn onze drijfveren. Kortom mooie producten maken en tevreden klanten, daar doen we het voor en natuurlijk tegen een gunstige prijs/kwaliteitverhouding.

Door onze verscheidenheid in producten en afwijkend werk zijn we een bedrijf waar de meeste timmerlieden graag willen werken. Tevens leidt dit tot een weinig verloop van personeel hierdoor blijft de vakkennis binnen het bedrijf en kunnen we groeien daarin. Ook de instroom van de nieuwe generatie timmerlieden, is gelukkig geen probleem, hierdoor vergrijst het bedrijf niet.

Wij zijn een bedrijf die niet snel 'nee' zegt en graag nieuwe uitdagingen aangaat. Hierdoor komen we in aanraking met nieuwe producten en markten en kunnen we onze vakkennis vergroten. Onze werkzaamheden reiken tot over de landsgrenzen heen. We werken bijvoorbeeld veel in België, Duitsland en Moskou.

Uitindelijk draait het om een goed eindproduct. Hier staan we voor en voor in.

Kwaliteit als traditie

Verder lezen

Stand: 10.075
Plattegrond


Timmerfabriek Gebr. Bos BV

Zuidzijde 152
Goudriaan

T: (0183) 58 35 83


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven