Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

VELUX Nederland

VELUX Nederland biedt daglichtoplossingen voor het hellende en platte dak

In Europa wordt ongeveer 40% van de totale energieconsumptie gebruikt om gebouwen te verwarmen, koelen, ventileren en verlichten. Het ontwerp van een gebouw bepaalt de hoeveelheid energie die hiervoor nodig is, natuurlijk in combinatie met het gedrag van de gebruikers. Door slimmer te bouwen en gebruik te maken van innovatieve, energiebesparende producten kan enorm worden bespaard.

Visie op duurzaam wonen
Met het bovenstaande idee in ons achterhoofd hebben wij een visie op duurzaam wonen ontwikkeld. Deze visie bestaat uit de volgende drie speerpunten:
1. Maximale energie-efficiëntie met minimale CO2-uitstoot;
2. Visionaire architectuur met maximale leefbaarheid én comfort voor gebruikers;
3. Het gebruik van duurzame energie.
Het is dan ook niet vreemd dat wij achter de Active House principes staan.

Energiebalans
Door continue productontwikkelingen hebben wij, VELUX Nederland, in april 2013 een nieuwe generatie dakramen op de markt gebracht. Deze dakramen zijn standaard wit afgelakt, hebben een groter glasoppervlak en kunnen 40 mm dieper in het dak worden ingebouwd. Door toepassing van de door VELUX ontwikkelde ThermoTechnology™ zijn de isolerende eigenschappen van het dakraam verbeterd. Deze hogere isolatiewaarden gecombineerd met meer glasoppervlak, zorgt voor een optimale energiebalans en energie-efficiëntie. Net als de vorige generatie is al het door VELUX toegepaste hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle dakramen zijn FSC- of PEFC-gecertificeerd.

Showroom
In onze showroom in De Meern worden VELUX producten, zoals dakramen, lichtkoepels en lichtstraten maar ook raamdecoratieproducten getoond. Raamdecoratie kan met hun specifieke eigenschappen voor warmtewering, zonwering of extra isolatie zorgen en hiermee een bijdrage leveren aan energiebesparing en comfort in gebouwen. VELUX Nederland verleent al haar klanten service voor VELUX producten. Onderdelen zijn bij ons tot 25 jaar na de laatste productiedatum verkrijgbaar. Tevens verzorgen wij aan dealers, architecten en verwerkers trainingen zodat zij kunnen zorgen voor een nog beteradvies aan ontwerpers en bewoners. Kijk op http://www.velux.nl/professionals voor meer informatie

Verder lezen

Stand: MP. 11.041
Plattegrond


VELUX Nederland

T: 030-6.629.629

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven