Viessmann

Stand: 10.054 Plattegrond

De Viessmann Group is een internationaal toonaangevende fabrikant van verwarmingssystemen.

Tot het Viessmann complete programma behoren hangende HR-ketels van 1,9 tot 150 kW en staande HR-ketels van 3,8 tot 6,600 kW alsook WKK's voor de werking met aard- of biogas van 1,0 tot 530 kWel resp. 5,3 tot 660 KWth.

Het aanbod duurzame energiesystemen omvat thermische zonne-energie-installaties, verwarmingsondersteuning en koeling voor gebouwen, speciale verwarmingsketels en stookinstallaties van 4 tot 50 MW voor kloofhout, houtsnippers en houtpellets, warmtepompen van 1,7 tot 2.000 kW voor gebruik van warmte uit de aarde, het grondwater of de omgevingslucht, ijsbuffersystemen van 6 tot 17 kW alsook fotovoltaïsche systemen.

Daarnaast beschikt Viessmann over een compleet aanbod op het gebied van biogastechnologie; van projectontwikkeling en engineering, tot ressource management en de bedrijfsvoering. Met een volledig nieuw concept biedt de onderneming haar WKK Vitobloc nu ook met leveringsovereenkomst voor milieuvriendelijk bio aardgas als pakket aan. Daardoor is naast de milieuontlasting het economische aspect voor de gebruiker bijzonder lucratief.

Viessmann is ook één van de toonaangevende Europese fabrikanten van innovatieve koeloplossingen. Tot het productaanbod behoren koel- en diepvrieskasten met centrale koeling en plug-in versies, lamellengordijnen, samengestelde installaties, temperatuurgestuurde koelruimten, koelcellen en –aggregaten, alsook accessoires en dienstverlening rondom de montage en het onderhoud. Dankzij een sterk partnernetwerk biedt de Viessmann Group haar klanten complete koeloplossingen.

De productieplaatsen in Duitsland en Finland beschikken over een lange ervaring op het gebied van koudetechniek. Van deze bundeling van kennis en kunde profiteren vooral die klanten, die complete koeloplossingen van één enkele leverancier willen hebben.

« Naar het overzicht

Terug naar boven