Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

DE WIT Ventilatoren

Wij zijn een onderneming die met veel enthousiasme en passie voor de luchtbehandelingstechniek, ventilatoren aan de professionele installateur levert. DE WIT ventilatoren is een bedrijf met een platte organisatiestructuur, no nonsense filosofie en een persoonlijke aanpak.

Op basis van expertise en jarenlange ervaring kunnen wij gedegen advies en maatwerk leveren. Wij richten ons voornamelijk op de utiliteit-, industrie, en OEM-markt. Daarnaast verrichten wij ook projectondersteuning voor deze sectoren. DE WIT ventilatoren maakt deel uit van DE WIT groep waaronder ook DE WIT datacenterkoeling en DE WIT projectsupport vallen.

Ventilatoren die vandaag de dag in de industriële processen worden gebruikt, moeten voldoen aan hoge eisen wat betreft veiligheid, prestaties en uiteraard betrouwbaarheid. Onze klanten zijn te vinden in zowel de lichte als zware industrie. De (klant)specifieke eisen zijn dan ook zeer divers en zonder uitzondering maatwerk.

Met gerenommeerde merken als Ferrari VentilatoriMietzsch  leveren wij kwaliteitsventilatoren voor elke toepassing. Ventilatoren voor onder andere materiaaltransport, filteren van licht of zwaar vervuilde lucht, temperatuur en explosieveilig (ATEX) zitten dan ook standaard in ons productengamma.

Om de utiliteitsbouw op maat te bedienen hebben wij een uitgebreid programma dak- en kanaalventilatoren. Zo leveren wij onder andere IRE box ventilatoren en buisventilatoren met minimale inbouwhoogte in diverse uitvoeringen en capaciteiten. Allemaal ventilatoren met een laag geluidsniveau die eenvoudig te onderhouden en reinigen zijn.

Het milieu heeft uiteraard ook onze aandacht. Wij voeren daarom ook een serie EC-kanaalventilatoren die tot wel 60% lager energieverbruik kunnen hebben. Kortom de merken ÖstbergWolter , Vilpe  en Gebhardt die wij voeren geven de zekerheid van kwaliteit.

Verder lezen

Stand: 12.13
Plattegrond


DE WIT Ventilatoren

Printerweg 15
3821 AP Amersfoort

T: 0337600240


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven