Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

MacBright B.V.

MacBright BV is opgericht in 1994. In de filosofie van MacBright hebben we ons ontwikkeld tot een modern bedrijf die zich focust op de huidige trends zoals LED, maar wij zijn ook uw actieve partner op het gebied van voorraad, kwaliteit, design en technologie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heeft onze uiterste aandacht en we zien dit ook als onze verantwoordelijkheid. 

Ons leveringsprogramma bestaat uit verlichtingsarmaturen voor kantoren, winkels, hotels, restaurants, woon- en opslagruimten, ziekenhuizen, banken, maar ook wegen en parkeerplaatsen. We hebben een grote flexibiliteit in kleine en grote hoeveelheden private labeling, projectverpakking etc. 
Onze fabrieken dragen bij aan een dynamische levering van de benodigde producten. MacBright verlichting legt de nadruk op een maximale tevredenheid van de klanten en we passen ons aan hun behoeften en verwachtingen. Operationele en strategische flexibiliteit zijn de middelen om deze doelen te bereiken.

Verder lezen

Stand: 11.70
Plattegrond


MacBright B.V.

Latensteinseweg 21
4005 EG Tiel

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven