Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

3Draft

3Draft is een team van jonge en ervaren mensen. De mix van enthousiaste bouwkundigen, ontwerpers en constructeurs brengt ons een omgeving waarin volop wordt nagedacht over de bouw en nieuwe ontwikkelingen.

Wij kijken graag mee naar unieke problemen om zo samen met de opdrachtgever(s) een gepaste oplossing te vinden. Dé oplossing is niet altijd de meest voor de hand liggende.

Door brede kennis, kijken we ook graag mee naar vernieuwing in de bouw. Zo hebben wij als ingenieur een actieve rol gespeeld bij het naar de Nederlandse markt brengen van Hemsec SIPS, uit Engeland. Maar ook denken we voor Hempflax Nederland mee met het ontwikkelen van het bouwsysteem in Hennep. Wij denken op het gebied van bouwfysica, constructie en bouwkunde (standaard bouwdetails) na over een nieuw bouwsysteem dat past binnen de gedachte van damp-open bouwen.

 

Verder lezen

Stand: MP.
Plattegrond


3Draft

Atoomweg 2G
9743 AK Groningen

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven