Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Aannemersbedrijf Van Agtmaal BV

Bouwen is wensen vervullen. Of u nu een particulier bent met plannen voor een verbouwing, een woningcorporatie met ideeën voor een nieuwbouwproject, een belegger die wil investeren in een uitdagend woon-werkproject of een gemeente die met een toekomstgerichte kijk projecten realiseert voor haar burgers.

Bouwwensen die zich pas in een schetsfase bevinden of die al presentatieklaar zijn. Of die misschien ideëel zijn, terwijl ideaal de bedoeling is. In welke fase het idee ook is, Aannemersbedrijf Van Agtmaal maakt van ieder plan een project. Met de focus op uw bouwwens, begrenzing en budget.

Hoog kwaliteitsniveau van het werk en van de medewerkers. Deze pijlers zijn de basis van een doordachte aanpak voor al onze opdrachten. Die aanpak is gewaarborgd in een kwaliteitssysteem dat sinds 1996 NEN en ISO 9001 is gecertificeerd. Daarnaast zijn wij VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd.

Verder lezen

Stand: MP. 10.022
Plattegrond


Aannemersbedrijf Van Agtmaal BV

Veilingweg 1
4731 CW Oudenbosch

T: +31 165 31 90 00


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven