Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

ABN AMRO

De samenwerking met ‘Building Holland’ past goed bij de strategie van ABN AMRO. Lang is geïnvesteerd in sectorteams die klanten zowel in het grote als kleine segment optimaal kunnen bedienen. Hierbij is diepgaande kennis van de sector van essentieel belang om onze rol als strategische partner goed te vervullen. Op deze manier wordt geïnvesteerd in lange termijnrelaties en hechte samenwerkingen met de klant. De toegevoegde waarde hiervan is dat we in verschillende stadia van de bedrijfsvoering kunnen anticiperen op ontwikkelingen en kansen die zich voordoen voor de klant. Voor meer informatie over de sector Bouw en Real Estate bezoekt u Insights van ABN AMRO.

ABN AMRO is een Nederlandse bank voor particuliere, zakelijke en private banking klanten. In het buitenland zijn we actief in zorgvuldig geselecteerde markten waarin we toonaangevend zijn, zoals Private Banking en Energy, Commodities en Transportation. We bieden onze klanten een breed en compleet pakket (digitale) producten en diensten, hoogwaardige financiële expertise en uitgebreide kennis van een groot aantal sectoren. ABN AMRO heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam, is gevestigd in meer dan 20 landen en heeft wereldwijd ruim 22.000 medewerkers. ABN AMRO Corporate Banking levert producten en diensten aan zakelijke klanten, variërend van het midden- en kleinbedrijf tot multinationals. We richten ons primair op Nederland. In het buitenland bedienen we Nederlandse klanten vanuit onze lokale Dutch Desks in geselecteerde markten. Onze internationale klanten bedienen we in nichesectoren waarin wij specifieke expertise hebben, zoals Energy, Commodities & Transportation financiering en asset-based financing. We combineren een op relatiebeheer gericht  bedrijfsmodel met een specifieke sectorbenadering.

Ga voor meer informatie naar www.abnamro.nl/zakelijk.

Verder lezen

Stand: 11.52
Plattegrond


ABN AMRO

Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven