Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Air Concepts

Uw specialist in luchtverdeeltechniek

Air-Concepts is fabrikant van VAV en CAV units welke worden toegepast voor het meten en regelen van luchthoeveelheden in ventilatiesystemen. De meest voorkomende toepassing is VAV (Variable Air Volume). Hierbij wordt de ruimtetemperatuur geregeld door het regelen/varieren van de luchthoeveelheid. Andere toepassing zijn ruimtedruk regeling en constant vulume regeling (CAV). Alle VAV en CAV units zijn voorzien van de door Air-Concepts zelf ontwikkelde FloXact luchtsnelheid sensor. Voor renovatie projecten waarbij bestaande VAV units worden voorzien van nieuwe regelapparatuur is de FloXact-Stick beschikbaar.
Naast VAV units kunnen wij ook de overige luchtverdeel producten leveren zoals plafondrooster, wandrooster en vloerroosters, maar ook fancoil units, plafondconvectoren, brandkleppen en regelkleppen etc.

Air-Concepts kan u ook assisteren bij het oplossen van problemen of aanpassen van bestaande VAV systemen. Door onze ruim 25 jaar ervaring in VAV en luchtdistributie zijn wij een waardevolle gesprekspartner. De eventuele werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd maar wij kunnen ook uw monteurs instueren om de werkzaamheden zelf te doen.

Bent u geintereseerd in wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Verder lezen

Stand: 11.02
Plattegrond


Air Concepts

De Compagnie 22E
1689 AG ZWAAG

T: +31 229 262 300


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven