Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

BASF

Welkom bij de divisie Master Builders Solutions van BASF!

Wij ontwikkelen en leveren onder de merknamen Master Builders Solutions  geavanceerde bouwchemische producten en systemen voor professionele verwerkers die worden toegepast in nieuwbouw, reparatie, renovatie en onderhoud van bouwwerken.

Van betonhulpstof tot en met betonreparatie en vloersystemen

Het portfolio omvat hulpstoffen voor beton en mortel, hulpstoffen voor cement, chemische oplossingen voor tunnelconstructies, waterdichting, afdichtingsmiddelen, betonreparatie en bescherming, hoogwaardige vloerafwerking, tegellijmen en producten voor het verduurzamen van hout.

Master Builders Solutions

Master Builders Solutions steunt op de ervaring die BASF wereldwijd in ruim een eeuw in de bouwnijverheid heeft opgedaan. Om onze klanten te helpen hun specifieke bouwkundige uitdagingen efficiënt en duurzaam op te lossen, delen wij deze ervaring en bieden wij hen de gepaste producten uit ons assortiment aan.

Wij geven bouwprojecten toegevoegde waarde door onze producen en adviezen op klant- en marktbehoeften af te stemmen. Door onze voortdurende aandacht voor duurzaamheid zorgen wij voor een langere levenscyclus van het bouwproject. Hiermee verlagen wij de faalkosten en verhogen wij de duurzaamheid van de constructie.

Ons productassortiment omvat hulpstoffen voor beton, cementadditieven, hoogwaardige gietmortels, betonherstel- en betonbeschermingsproducten, waterdichtingsproducten, verzegelingsproducten en vloersystemen.

BASF System Partner programma

Speciaal voor onze Approved Applicators, heeft het BASF System Partner  loyaliteitsprogramma ontwikkeld waarbij product- en applicatiekwaliteit worden gegarendeerd en waarbij tevens aan gezamenlijke marktbenadering wordt gemaakt.  Adviseurs van BASF Master Builders Solutions geven technische adviezen, trainen de verwerkers en begeleiden projecten, waarna ook projectgaranties worden gegeven.

BASF technologieën en innovaties helpen onze klanten meer succesvol te zijn met behulp van duurzame bouwoplossingen.

Verder lezen

Stand: 11.69
Plattegrond


BASF

Karolusstraat 2
4903 RJ Oosterhout

T: 0162 476 660
F: 0162 429 694

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Twitter   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven