Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

BMI Group

BMI Group
De BMI Group bestaat uit Braas Monier en Icopal. BMI Group is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa. Met meer dan 165 jaar ervaring is het bedrijf marktleider in dakbedekking en waterdichte oplossingen. BMI Group heeft een hoofdkantoor in Londen en heeft circa 11.000 medewerkers in meer dan 40 landen wereldwijd. Achter BMI Group staat de holdingmaatschappij Standard Industries, tevens eigenaar van GAF, in Noord-Amerika de marktleider in dakafdichtingen.

Icopal
Icopal is dé fabrikant van een breed assortiment aan dakbedekking voor ieder dak. Icopal biedt bitumen, dakpannen en synthetische dakbedekking voor platte, licht hellende en hellende daken. De producten van Icopal onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid. Met haar researchafdeling investeert Icopal in milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak van haar producten.

Braas Monier
De Braas Monier Building Group is een wereldwijde toonaangevende producent en leverancier van bouwmaterialen voor hellende daken. De Group biedt een uitgebreid portfolio van keramische en betonnen dakpannen voor hellende daken en is een van de weinige leveranciers die ook complementaire daksysteemcomponenten produceert en verkoopt om zo verscheidene functionele aspecten van de constructie van het hellende dak te verzorgen. Tot het portfolio behoren ook keramische en stalen schoorstenen en oplossingen voor energiesystemen.

Verder lezen

Stand: 11.25
Plattegrond


BMI Group

Heeswijk 155
3417 GP Montfoort

T: 0348-476560


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven