Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

BSI Group The Netherlands B.V.

BSI is dé organisatie op het gebied van normalisatie voor bedrijven en een grondlegger van ISO normen. Wij helpen organisaties om continue te verbeteren, waar ter wereld ze zich ook bevinden. BSI ondersteunt de bouwsector door het toepassen van normen en best practices voor BIM, Internet of Things (IoT) en Smart Cities. Of u nu binnen de woningbouw, commerciële bouw of infrastructuur opereert, onze diensten zijn ontworpen om u te helpen uw veerkracht op te bouwen, nieuwe technologieën te omarmen en klaar te zijn voor de toekomst.

Wij kunnen u helpen toegang te krijgen tot nieuwe markten en uw producten en diensten te onderscheiden met onze test- en onafhankelijke audits en certificatie oplossingen die zekerheid bieden. Van CE-markering, certificering van managementsystemen, BIM-certificering oplossingen tot aan het BSI Kitemark kwaliteitskeurmerk, gebruik de expertise van BSI om uw kunde aan te tonen en uw klanten gerust te stellen.

BSI is ook aangewezen als notified body voor vele EU-richtlijnen en -verordeningen, waaronder bouwproducten (CPR). Maak kennis met onze experts om uw certificeringseisen te bespreken.

Verder lezen

Stand: 11.72
Plattegrond


BSI Group The Netherlands B.V.

John M. Keynesplein 9 9
1066 EP Amsterdam

T: (020) 346 07 80

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven