Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Bureau Veritas Risk Control

Sinds haar oprichting in 1828 heeft Bureau Veritas haar erkende expertise voortdurend uitgebouwd op het gebied van conformity assessment (het voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving op basis van (inter)nationale certificatie- en inspectienormen en standaarden). De activiteiten van Bureau Veritas richten zich primair op de aandachtsgebieden kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (QHSE & SA - Quality, Health & Safety, Environment and Social Accountability).

 

Het wereldwijde netwerk van Bureau Veritas is opgebouwd uit regionale en lokale vestigingen van waaruit opdrachtgevers worden bediend met een uitgebreid pakket van dienstverlening dat ondermeer metingen, inspecties, validaties, certificering, testen, classificatie, (technisch) advies en training omvat.

 

In internationaal verband ondersteunt Bureau Veritas meer dan 400.000 opdrachtgevers. Hieronder bevinden zich bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, middelgrote en grote ondernemingen, internationaal opererende multinationals, overheidsinstellingen en non-profit organisaties. Onze dienstverlening is erop gericht om het merk en de bedrijfsnaam (reputatie), zakelijke eigendommen en belangen van onze opdrachtgevers te helpen beschermen.
Bureau Veritas speelt een sleutelrol in risicomanagement en verbetering van bedrijfsprestaties.

 

Wereldwijd zetten zich dagelijks ruim 68.000 professionals vanuit ruim 1330 vestigingen in meer dan 144 landen in om de belangen van onze opdrachtgevers te dienen.

Verder lezen

Bureau Veritas Risk Control

Computerweg 2
3821 AB Amersfoort

T: 088 450 55 00

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven