Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

C2C Bouwgroep

De C2C Bouwgroep bestaat uit bouw gerelateerde fabrikanten die de circulaire economie omarmen en beschikken over één of meerdere Cradle to Cradle certificaten. De de groep telt vier strategische partners; het C2C Products Innovation Institute, C2C ExpoLAB, EPEA en SGS Search.

Onze missie is het Bouwen aan een circulaire economie. Door samenwerking het C2C gedachtegoed verspreiden en stimuleren binnen de Nederlandse Bouw.

We bieden een kennisplatform voor alle partijen in de bouwkolom, wisselen onderling kennis en informatie uit, en delen graag onze ervaringen met andere bouw gerelateerde bedrijven die overwegen om zich te laten certificeren! Als ambassadeurs van C2C in de bouw dragen wij vol trots het C2C gedachtegoed verder uit.

Afval = voedsel. Hier draait het om! Binnen Cradle to Cradle vormt afval nieuwe grondstof voor hoogwaardige materialen en producten. En daarmee sluiten we de kringlopen en is de circulaire economie een feit. Alleen zo waarborgen we een leefbare planeet voor onze kinderen en kleinkinderen. Bovendien gebruiken we geen grondstoffen en materialen die op de ‘banned list’ staan, en hebben we aangetoond aan de eisen te voldoen van energie- en watermanagement. Tot slot toonden we aan ons bewust te zijn van de arbeidsomstandigheden, in de hele keten van toeleveranciers tot en met ons eigen bedrijf.

Verder lezen

Stand: 10.22
Plattegrond


C2C Bouwgroep

Voorerf 75
4824 GM Breda

T: +31 (0)6 12 95 56 83


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven