Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

CBRE

“Onze expertise van vastgoed, facility- en projectmanagement laat uw vastgoedportfolio en medewerkers excelleren”.

Dit is waar CBRE in Nederland voor staat. Waarbij onze brede kennis in het steeds bredere facilitaire domein, onze integrale aanpak en visie op (technisch) facilitaire dienstverlening is daarbij onderscheidend in de markt. Technische dienstverlening is onlosmakelijk verbonden onze propositie en vormt de basis van onze dienstverlening in Nederland.
Wat betekent dit voor onze opdrachtgevers? Het is onze ambitie om vastgoed- en huisvestingsoplossingen te creëren die werkelijke waarde toevoegen. Met facilitaire en technische dienstverlening die aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, klanten verrast, klanten tot hoger niveau brengt en een duurzame, gezondere werkplek of omgeving garandeert waar de bedrijfscontinuïteit en de medewerkers nooit in gevaar komen. Onze integrale duurzame aanpak sluit daarmee volledig aan op de visie van het facilitair bedrijf van onze opdrachtgevers om een toekomstgericht organisatie te vormen.
Om successen te realiseren zoeken wij naar ideale vormen van samenwerking, in onze eigen organisatie, daarbuiten en vooral met onze klanten. Met als doel die uitzonderlijke resultaten te boeken waar onze klanten en onze medewerkers trots op zijn.

Verder lezen

Stand: MP.
Plattegrond


CBRE

Schootsestraat 14
5616 RD Eindhoven

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven