Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Comelit Nederland BV

Comelit Group SpA ontwerpt en produceert al ruim 60 jaar systemen voor (video)-deurintercominstallaties, CCTV, beveiliging, huisautomatisering en ook brandbeveiligingssystemen. In meer dan een halve eeuw heeft het bedrijf een grote technologische groei doorgemaakt, dankzij de voortdurende inspanningen die zijn gedaan op het gebied van onderzoek, productontwikkeling en opleiding. Hierdoor evolueerde Comelit van een klein Italiaans bedrijf tot een internationale groep, die in staat is om uitdagingen op de wereldwijde markt het hoofd te bieden. Comelit Group SpA opereert in nauwe samenwerking met dertien eigen vestigingen in Europa (Frankrijk, Nederland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Ierland en Griekenland), China, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten, Rusland en de Verenigde Staten. De producten van Comelit worden verkocht in meer dan zeventig landen en lokaal geïnstalleerd en onderhouden, dankzij een uitgebreid netwerk van technisch/commerciële bedrijven.

Comelit Nederland BV
Innovatie, eenvoud, integratie en duurzaamheid. Dit zijn kernwaarden die van toepassing zijn op de producten en de visie van Comelit. Onze afzonderlijke producten leggen verbinding, onze huisautomatisering vormt een volledig geïntegreerd systeem en ons ViP-systeem maakt de koppeling met de buitenwereld mogelijk, waardoor een woning meer levensloopbestendig wordt. Onze innovatieve kracht haalt het beste uit de nieuwste technologie. Technologie die installateurs en eigenaren eenvoudig kunnen toepassen en de eindgebruiker verzekert van comfort en veiligheid. De integratie van het deurintercom-systeem in een glasvezel infrastructuur maakt verduurzaming van (woning)complexen eenvoudig.

Verder lezen

Stand: 11.48
Plattegrond


Comelit Nederland BV

T: 078-6511201
F: 078-6170955


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven