Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Coolmark B.V.

Coolmark! De partner voor energiezuinige maatwerkoplossingen in koel- en klimaattechniek. U herkent ons aan hoge kwaliteit, diepgaande kennis, betrouwbaarheid, een uitgebreid assortiment en hoogwaardige service.

Coolmark is al ruim 45 jaar één van Nederlands meest toonaangevende groothandels op het gebied van koudetechniek, klimaattechniek en watersystemen. Het kantoor en magazijn zijn gevestigd in Barendrecht. Tevens is er een magazijn in Houten, van waaruit airconditioningapparatuur wordt gedistribueerd.

Door middel van energiezuinige installaties regelen wij, van slaapkamer tot vrieshuis, de juiste temperatuur en een gezond klimaat. Ons complete pakket biedt altijd een passende oplossing, afgestemd op uw wensen.

Wij ontzorgen van A tot Z. Onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar om hun kennis te delen en zo samen met u de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke situatie. U kunt voor een demonstratie of een training altijd terecht in ons eigen Experience Center in Barendrecht. Samen met onze hoogwaardige logistieke partners zorgen wij dat de gewenste materialen op het juiste moment op de juiste plaats geleverd worden, zodat projecten volgens planning opgeleverd kunnen worden.

Service en Aftersales zijn voor ons heel belangrijk en daarom zeggen wij ook: afspraak is afspraak. Welke afspraak kunnen wij met u maken?

Verder lezen

Stand: 11.09
Plattegrond


Coolmark B.V.

Zweth 6
2991 LH Barendrecht

T: (0)180 751 300


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven