Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

De Vries en Verburg B.V.

De Vries en Verburg – Samen sterk onder één merk
In onze sector zien wij dat de markt voortdurend verandert. Het gaat niet alleen om het bouwen, maar vooral om het gehele huisvestingsproces. Kennis van én ervaring met ontwikkelen en service en onderhoud zijn daarbij van toegevoegde waarde voor De Vries en Verburg. Door de bundeling van onze krachten opereren wij zo breed mogelijk in de markt en helpen u graag bij al uw huisvestingsvraagstukken.

Fullservice
Wij beogen hierbij een fullservice-aanpak: vanaf projectinitiatief tot en met het beheer. Om u als klant in de volle breedte van dienst te kunnen zijn, hebben wij projectontwikkelaars in dienst die vanaf de initiatieffase met u meedenken. Het fullserviceconcept kunnen wij u in delen of als geheel aanbieden, met als doel u te volledig ontzorgen!

Duurzaam
Ons streven is bij te dragen aan een leefbare aarde voor de toekomstige generaties. Daarom passen wij bewust duurzame oplossingen toe bij onze projecten die wij zelf ontwikkelen en realiseren. De Vries en Verburg is zich bewust van het belang van duurzame bedrijfsvoering, vanuit het oogpunt van rentmeesterschap en een brede maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit is onder meer zichtbaar in de certificering volgens de MVO- en CO2-prestatieladder.

Betrokken
Onder andere vanuit Verburg Charity Foundation ondersteunen wij charitatieve projecten op het gebied van onderwijs, werkgelegenheid en gezondheidszorg om onze minderbedeelde medemens in Afrika een toekomst te bieden.

De Vries en Verburg stelt hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu en is een maatschappelijk betrokken bouwpartner.

SAMEN BOUWEN WIJ DE TOEKOMST!

Website: www.devriesverburg.nl

Verder lezen

Stand: 11.04
Plattegrond


De Vries en Verburg B.V.

’t Vaartland 8
2821 LH Stolwijk

T: (0182) 34 17 41
F: (0182) 34 24 75


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven