Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

FläktGroup Netherlands B.V.

FläktGroup Netherlands B.V.

Ondernemingsprofiel

FläktGroup Netherlands B.V. (Voorheen DencoHappel en GEA Happel) levert al 100 jaar producten voor de luchtbehandeling. Met zo’n 25 medewerkers levert FläktGroup Netherlands B.V. centrale- en decentrale luchtbehandelingsoplossingen. Als het gaat om filteren, verwarmen, koelen, bevochtigen en ontvochtigen van lucht, draagt FläktGroup, op een zo efficiënte en milieuvriendelijke manier, zijn steentje bij aan verbetering van de leefomgeving.

Wie lucht behandelt, moet er alles vanaf weten

Het feit dat luchtbehandeling niet gezien of gehoord wordt, alhoewel men zich er wel prettig bewust van is, en dat het ondertussen energie en verspillingskosten bespaard, is te danken aan de precisie werking van onze luchtbehandeling. Op alle vragen op het gebied van luchtbehandeling en klimaatbeheersing, heeft FläktGroup Netherlands B.V. een antwoord; FläktGroup Netherlands B.V. heeft tevens oplossingen gevonden welke gebaseerd zijn op jarenlange ervaring. Dit aanbod bestaat uit een groot scala van centrale- en decentrale luchtbehandelingsunits, filters, filter systemen.

De werking, de regeling en het design van deze mogelijkheden, kan precies worden afgestemd op de gewenste toepassingsmogelijkheden, welke aangepast zijn op de specifieke design kenmerken en infrastructuur van gebouwen. Bij de ontwikkeling wordt rekening gehouden met de calculatie van de bedrijfskosten alsmede met de eisen van de hoogste standaards van energie efficiency en klimaatsystemen. Onze systemen dragen er aan bij dat gebruikers het gebruik van schaarse bronnen verlagen en, tegelijkertijd, life cycle costs verminderen. Op deze manier is klimaatbescherming niet alleen betaalbaar, maar kunnen onze klanten er zelfs kosten mee besparen!

De hoogwaardige kwaliteit luchtbehandeling die door FläktGroup Netherlands B.V. geleverd wordt, voldoen aan alle internationale standaards voor speciale wensen zoals datacenters, ziekenhuizen en cleanroom toepassingen. De producten van FläktGroup Netherlands B.V. zijn Eurovent gecertificeerd en kunnen aan alle gewenste energieklassen voldoen.

Producten & Service

FläktGroup Netherlands B.V. biedt systeemoplossingen voor een optimaal binnenklimaat. Deze producten filteren, ontvochtigen of bevochtigen en verwarmen of koelen de lucht en voeren deze naar de juiste locatie. Dankzij een zeer uitgebreid productenportfolio op het gebied van luchtbehandelingssystemen, kunnen opdrachtgevers, adviseurs en installateurs voor elk gewenst binnenklimaat op FläktGroup rekenen. Het uitgangspunt daarbij is dat men kan beschikken over een energiezuinig systeem dat alle gewenste functionaliteiten biedt, gebruiksvriendelijk is en economisch kan worden beheerd. Een goede onderlinge afstemming van systeemcomponenten wordt bevorderd doordat FläktGroup Netherlands B.V. nagenoeg alle componenten bij productiebedrijven binnen het concern zelf produceert. Het complete klimaatpakket uit één hand dus.

Om de producten nu en in de toekomst op een zo efficiënte en milieuvriendelijke manier te laten functioneren staat onze afdeling service met een vast team paraat. Dit zijn allemaal mensen die hun vak verstaan en weten waarover ze praten. Met deze professionele crew en een uitgebreid netwerk van samenwerkende specialisten die snel ingeschakeld kunnen worden als de omstandigheden daarom vragen, kan FläktGroup Netherlands B.V. altijd optimaal presteren. 

Klanten & projecten

FläktGroup Netherlands B.V. levert centrale- en decentrale luchtbehandelingsoplossingen voor iedere denkbare toepassing. Ziekenhuizen, cleanrooms, it-ruimte, kantoren, particulieren, theaters, musea, sport- en recreatie, industrie en zwembaden zijn projecten die door FläktGroup Netherlands B.V. uitgevoerd worden.

Verder lezen

Stand: 10.40
Plattegrond


FläktGroup Netherlands B.V.

Rivium Oostlaan 11
2909 LL CAPELLE AAN DEN IJSSEL

T: (010) 235 06 06


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven