Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Dubotechniek Bedrijven

Toen
In 1999 begon het allemaal… De oprichting van Stichting Dubotechniek door Ad van Rijsewijk en wijlen Sjoerd Lukas. Beiden geloofden in de techniek én de toekomst van warmtepompen en wilden dit delen met de rest van Nederland. De stichting promootte duurzaam bouwen en de inzet van duurzame technieken, met de hoofdrol voor de warmtepomp.

Al snel zagen anderen de potentie van deze techniek, waardoor de belangstelling voor de warmtepomp groeide en daarmee ons bedrijf. Projecten groeiden en commercie nam toe waardoor ingenieursbureau Dubotechniek bv in 2000 een feit werd.

Nu
Sindsdien groeide Dubotechniek fors en beschikken we nu over een eigen service- en energie exploitatieafdeling, een beheercentrum en een innovatietak. Zo hebben we alle disciplines in huis om een project van A tot Z te realiseren. We zijn nu met ca. 60 collega’s. Sinds 2008 zijn wij onderdeel van Koninklijke VolkerWessels, één van de grootste bouwbedrijven in Nederland, met zo’n 16.000 medewerkers.

Voorop
Tijdens het 18-jarig bestaan van ons bedrijf beleefden wij samen een hoogtepunt; we openden in mei 2017 ons energieneutrale bedrijfspand aan de Valeton in Zaltbommel. Een all electric pand, waarbij warmte, koude en het warmtapwater wordt geleverd door onze eigen ONE. Onze eerste plug & play WKO-innovatie, daar zijn we trots op!

Mascha van den Heuvel, al 15 jaar werkzaam bij ons bedrijf is vanaf 2011 aangesteld als directeur. Zij vormt samen met Hennie Roks, in juli 2018 aangesteld als directeur, de directie.

Verder lezen

Stand: MP. 10.022
Plattegrond


Dubotechniek Bedrijven

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven