Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Dubotechniek Bedrijven

Bij Dubotechniek staan duurzaamheid, ontzorgen en innovatie centraal binnen de organisatie. Wij willen een duurzame wereld creeren voor onze generatie, maar ook voor de generaties na ons. Daarom doen wij er alles aan om onze projecten zo duurzaam mogelijk te maken en zo bij te dragen aan een betere levenskwaliteit.

Wij beheersen het complexe proces rondom duurzame energie volledig. Alle facetten van het proces hebben we in eigen huis. Wij verzorgen het advies, de realisatie, het onderhoud & beheer, de exploitatie en de monitoring voor opdrachtgevers. Of je nu een toepassing zoekt voor woningbouw, utiliteit, een renovatieproject of woon-zorgcomplexen, wij zoeken de juiste oplossing die past bij de situatie. Wij hebben zelf 3 prefab plug & play innovaties ontwikkeld, waaronder de WKO installatie ONE, de ONE@HOME (voor NoM woningen) en de afgifteset Comfort Distributie Set. 

Het stopt dus niet bij de oplevering van het duurzame energiesysteem, want daar begint het volgens ons eigenlijk pas echt!

Verder lezen

Stand: MP. 10.022
Plattegrond


Dubotechniek Bedrijven

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven