Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

DWH Groep

Duurzaam Wonen Holland groep

DWH groep creeert samen met zijn klanten een betere leefomgeving. Met innovatieve oplossingen maken wij van elke woon en werk ruimte een duurzame plek waar men als gebruiker iedere dag weer de besparende voordelen en een groot comfort van zal beleven. Samen met u maken wij een plan van aanpak. Wij denken mee, verbinden de mogelijkheden en verzorgen de juiste toepassingen voor een beter leefklimaat.

Producten

DWH levert o.a. zonnepanelen, warmtepompen, infraroodpanelen, home battery oplaadsystemen, Aero-Therm reflecterende coating. Wij kunnen van uw object een meetrapport maken om de energie waarde te bepalen. Onze vakkundige specialisten en monteurs zijn dagelijks bezig met vernieuwende methodes om de meest duurzame technieken door te voeren en te installeren. Wij zoeken continu naar de nieuwste ontwikkelingen die hier op aansluiten en die wij met onze creativiteit kunnen verwerken in projecten die openstaan voor een duurzame toekomst.

Aero-Therm

Op de Building Holland beurs presenteren wij o.a. Aero-Therm. Deze duurzame coating reflecteert de warmte binnen het interieur en geeft een thermisch comfort. Een coating laag van slechts 1 mm is voldoende en u heeft geen ruimteverlies. Ook voorkomt het vocht en schimmel vorming , een duurzame en gezonde probleemoplosser.

Verder lezen

Stand: 10.13
Plattegrond


DWH Groep

De Volharding 9
1607 MJ Hem

T: (0228) 75 34 96


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven