Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Enermatics

We verspillen met z’n allen teveel energie. En dat kan niet langer. Het is tijd om te veranderen. Daarom hebben we in Nederland met z’n allen een belofte gedaan: een CO2 reductie van 49% in 2030. Gebouwen, van huizen tot kantorencomplexen, van nieuwbouw tot renovaties, moeten energieneutraal of zelfs energie-opwekkers worden. En om te weten of dat lukt moeten organisaties grip krijgen op alle energie in hun vastgoed. Dat is de rol van Enermatics! Van het data-wise neerzetten van een nul-op-de-meter project tot het optimaliseren van bestaande woningen; Enermatics biedt de kennis en oplossingen om inzicht en overzicht te krijgen in de wereld van energie in vastgoed.

 

Enermatics is het scherpe oog op alles wat telt voor bouwers, beheerders en bewoners. Of je nu woont in Nederland of bouwt in Nederland, we zijn samen op weg naar iets moois: minder energie verbruiken, nieuwe energiebronnen ontdekken, slimmer bouwen. Met als harde norm ‘Nul op de meter’ (NOM).
Enermatics levert de oplossing voor een nauwkeurige blik op de werkelijke energieprestaties van (woon)objecten: Enermatics E-Control.
Enermatics  kijkt door alle complexiteit heen met een scherpe blik op energieprestaties en met accurate rapportages. Ook heeft Enermatics de ontwerpkracht voor nu en de toekomst. Nieuwe oplossingen voor smart buildings, smart grids en smart cities? Enermatics is er bij.

 

Enermatics heeft de oplossing voor energieprestatiemeting van nu met als kern: meten, monitoren en rapporteren. En die oplossing van nu is tegelijk toekomstvast. Nieuwe energiebronnen, nieuwe meetpunten en andere rapportagevormen kunnen altijd geïntegreerd worden. Enermatics ontwikkelt beproefde hardware en software voor slimme meting van energieprestaties en installaties en is de enige partij met volle focus op EPV. De verduurzaming van de gebouwde omgeving lijkt een 'verplicht nummertje' maar dankzij de om zich heen grijpende digitalisering en connectiviteit ontstaan er unieke kansen voor woningbouwverenigingen, bouwers, projectontwikkelaars en installateurs hun dienstverlening te optimaliseren. Enermatics neemt u mee langs de mogelijkheden.

Verder lezen

Stand: 12.69
Plattegrond


Enermatics

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven