Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Faay Vianen B.V.

FAAY is een zelfstandig Nederlands familiebedrijf en produceert milieuvriendelijke wanden met uitstekende bouwfysische eigenschappen. De Faay wandpanelen hebben een kern van vlasscheven met aan weerszijden een toplaag van gipskarton. De vlaskern van de wanden zorgt voor stabiliteit, een goede brandwerendheid en een zeer hoge schroefvastheid.
Maar we produceren niet alleen. We adviseren ook. Over de toepassingen van onze diverse systemen. En over de mogelijkheden die onze wanden bieden betreft brandwerende- en of geluidswerende oplossingen en afwerkingsmogelijkheden.

Faay werkt graag van af het begin tot het einde mee in een project. Bij voorkeur al in de ontwerpfase, bestekfase. Wij luisteren naar de wensen van architect en opdrachtgever en bekijken of wij daarin oplossingen kunnen bieden die voldoen aan de gevraagde eisen en wensen. Vooral in complexe projecten is het van belang om als vanaf begin vanuit een gemeenschappelijk einddoel diverse opties te bespreken en de juiste producten te kiezen. Zo bieden wij de juiste wand voor iedere situatie. Al ruim 45 jaar worden de wanden worden gebruikt in nieuwbouw, renovatie en transformatie.

Faay kent zijn verantwoordelijkheden als het gaat om een schoner milieu en een betere leefomgeving. Faay is FSC en PEFC gecertificeerd en daarnaast in het bezit van twee C2C certificaten.

Wat ruim 45 jaar geleden begon met de ‘geboorte’ van de scheidingswand is nu uitgegroeid tot een bedrijf wat steeds probeert vernieuwend te zijn, te ontwikkelen en andere afzetmarkten aan te boren. En dit alles met als uitgangspunt: ‘kwaliteit wint altijd’.

Verder lezen

Stand: 11.13
Plattegrond


Faay Vianen B.V.

T: 0347-376624
F: 0347-377940


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven