Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Faay Vianen B.V.

FAAY is een zelfstandig Nederlands familiebedrijf. Faay produceert en verkoopt scheidingswanden van vlas, een onuitputtelijke grondstof die niet schaars kan worden en milieuvriendelijk is. De vlasplant wordt 100 procent benut en bij de productie is er weinig milieubelasting. De wandpanelen hebben een kern van vlasscheven (een restproduct van de vlasteelt) met aan weerszijden een toplaag van gipskarton of spaanplaat.

Door de massieve kern van vlasscheven zijn Faay-wanden zeer schroefvast, stootvast, hoog geluidsisolerend, brandwerend, thermisch isolerend, snel te monteren en demontabel om een gebouw/woning flexibel in te delen. Faay-wanden staan veel sneller omdat ze kant-en-klaar zijn: inclusief stijl- en regelwerk, isolatie, eindbeplating en ingebouwde leidingschachten. Met de ingebouwde leidingschachten combineert u duurzaam materiaalgebruik met indelingsvrijheid én kostenbesparing.

FAAY heeft voor élke situatie een passend wand- en plafondsysteem of een prefab unit voor badkamer, toilet of meterkast. Voor nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw.

De kwaliteit van FAAY wanden en plafonds is vastgelegd in het KOMO-attest-met-certificaat. Daarnaast voldoet ons kwaliteitsbeleid aan ISO-norm 9001:2008.

Bij FAAY wordt structureel aandacht besteed aan het milieu. Daarom gebruiken wij niet alleen onuitputtelijke grondstoffen en milieuvriendelijke materialen, maar werken wij binnen onze bedrijfsvoering ook op een milieuverantwoorde wijze en leveren op deze manier een wezenlijke bijdrage aan verbetering van de leefomgeving, dit alles vastgelegd in ISO-norm 14001.

Verder lezen

Stand: 11.13
Plattegrond


Faay Vianen B.V.

T: 0347-376624
F: 0347-377940


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven