Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Famostar

Of je nou op je werk zit, lekker uit eten gaat in je favoriete restaurant of iemand in het ziekenhuis bezoekt je staat er niet altijd bij stil hoe je het gebouw veilig kunt verlaten als het nodig is. En dat is nou net het belang van onze noodverlichting.

Veiligheid is bij ons dan ook altijd het uitgangspunt. Wet- en regelgeving gebruiken we als toets, maar we kijken ook naar het menselijk gedrag in stresssituaties. Dit passen we toe bij het opstellen van noodverlichtingsplannen, maar ook bij onze productontwikkeling.

Voor ons is het belangrijk om te weten wat er speelt bij installateurs, adviseurs en eigenaren van gebouwen. In nauwe samenwerking met hen worden ideeën uitgewerkt tot nieuwe producten en diensten. Hierdoor zijn onze producten makkelijk te installeren en hebben we voor iedere situatie een goede oplossing.

Elk product is met zorg ontworpen en met aandacht in elkaar gezet bij ons in Velp. Dat doen we al 60 jaar lang. Dit maakt onze armaturen duurzaam en betrouwbaar. Niet voor niets krijgt u 10 jaar garantie op ons gehele assortiment! Dit alles is te vinden in de groothandel bij u om de hoek.

Onze klantenteams staan altijd voor u klaar. Voor een persoonlijk advies, een unieke oplossing voor een lastig probleem of gewoon met wat praktische tips. Wij maken het u graag gemakkelijk.

In ons Kenniscentrum Noodverlichting bouwen we onze kennis steeds verder uit. Deze delen we graag met iedereen. Want kennis is dé sleutel tot succes. Dat doen we in de vorm van trainingen en lezingen, waarbij we ons laten inspireren door de dagelijkse praktijk. Ervaar zelf ook eens in onze belevingsruimte hoe het is als de stroom uitvalt.

Wij zijn continu op zoek naar de beste manier om te ontruimen. Zo kwamen wij tot de ontwikkeling van Flash Alert™. Deze flitsfunctie zorgt ervoor dat vluchtende mensen sneller de nooduitgang vinden.

Wij leveren dus niet alleen noodverlichting, maar veiligheid. Daar maken wij het verschil.

Verder lezen

Stand: 11.58
Plattegrond


Famostar

Florijnweg 8
6883 JP VELP

T: (026) 384 68 46


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Twitter   Linkedin   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven