Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Fimble

Over ons

FIMBLE organiseert gebouwinformatie en maakt deze bruikbaar, toegankelijk en toekomstbestendig. U kunt bij ons terecht voor het digitaliseren en 3D scannen van uw gebouw(en). Daarnaast adviseren en ondersteunen wij u in het gebruik van een 3D informatiemodel (BIM) gedurende de exploitatiefase van een gebouw.

Met het 3D gebouwdossier wat wij voor u opstellen krijgt u inzicht in uw vastgoedportefeuille en heeft u weer grip op uw gebouwinformatie. Denk hierbij aan onderhoud, NEN rapportages, vluchtplannen, verhuurtekeningen en visualisaties.Voor advies en digitalisering van vastgoeddata. Waarom? Wij willen dat gebouwinformatie altijd en overal beschikbaar is. Wij vinden dat de huidige technische ontwikkelingen vragen om een toegankelijke digitale omgeving voor gebouwbeheer.

Met de juiste gebouwinformatie heeft u meer inzicht in uw vastgoed, kunt u betere beslissingen nemen en worden risico's beperkt. BIM gaat bij ons niet om bouwen, maar om het gebruik van gebouwen. Zo voegen wij waarde toe aan uw vastgoed. Wanneer schakelt u ons in?

Wenst u meer inzicht in uw gebouw, eenvoudiger toegang tot informatie of beschikt u niet meer over de actuele en juiste tekeningen? Wij weten daar wel raad mee! Dat kan op elk moment, zowel tijdens de bouw of in het beheer wanneer u bijvoorbeeld plannen heeft om te renoveren of om objecten te verhuren of verkopen. Bekijk hier onze website: www.fimble.nl

Verder lezen

Fimble

Zekeringstraat 116
1014 BM Amsterdam

T: (020) 261 64 32


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Twitter   Linkedin   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven