Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Finder Relais Nederland

Finder is al 65 jaar relaisspecialist en biedt inmiddels meer dan alleen relais. Wereldwijd worden 12.500 verschillende producten aangeboden. Zo zijn magneetschakelaars, solid state relais, tijdschakelklokken, kWh-meters en componenten voor klimaatbeheersing in de schakelkast slechts een willekeurige greep uit het totale productassortiment.

Nieuw van Finder is het YESLY systeem voor automatisering van woningen en gebouwen met draadloze drukknoppen zonder batterij.

De productie “Made in Europe” vindt plaats op vier locaties in Italië, Frankrijk en Spanje. Een volledig geautomatiseerd logistiek centrum is verantwoordelijk voor de levering van de producten in Nederland en overige Europese landen. Kenmerkend voor Finder is het grote aantal certificeringen en keurmerken. Mede hierdoor is het niet zo verwonderlijk dat de componenten van Finder vaak in vele sectoren zoals utiliteit, industrie, infrastructuur en scheepsbouw worden voorgeschreven en toegepast. Als onderneming met een toekomstgerichte visie luidt ons motto dan ook: “Switch to the future”

Verder lezen

Stand: 10.10
Plattegrond


Finder Relais Nederland

Industrieweg 13a
1521 NC Wormerveer

T: (020) 615 65 57
F: (020) 617 89 92

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven