Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Gevel Garantie Plan

Het Gevel Garantieplan® is een niet afbouwende verzekerde garantie.  

De polis komt op naam van pand eigenaar en is overdraagbaar. Dit betreft een verzekerde garantie voor 10 jaar met de mogelijkheid met een verlenging van steeds 5 jaar, na vijf jaar vind er een algehele onderhoudscontrole plaats. Na akkoord wordt dit gemeld bij de verzekeringsmaatschappij. Als unieke mogelijkheid bieden wij u bij de verzekering van isolatie met steenstrips een verzekerde periode oplopend tot 30 jaar!

Deze verzekering is af te sluiten voor panden/woningen welke worden voorzien van zowel buiten als binnen gevel stucwerk, gevelisolatie in geïsoleerde vorm of ongeïsoleerde vorm, isolatie met steen trips, restauratie, onderhoud, nieuwbouw en op mortel systemen ongeïsoleerd. Tijdens de uitvoering, (of al in het voortraject, detailleringen, project adviezen enz.) wordt het werk begeleid en gecontroleerd door experts van het onafhankelijk expertise bureau Uni-Advies BV, op naleving van het ten grondslag liggend advies, deze verslagen zullen gecompleteerd worden met rapportage en een foto reportage. Na oplevering wordt de polis opgemaakt door de verzekeringsmaatschappij.

Het Gevel Garantieplan® is een verzekering die een waardevolle toevoeging is op uw huidige onroerend goed verzekering, het vervang het niet maar voegt een belangrijk stuk toe. Gezamenlijk het project tot een goed einde brengen. Het Gevel Garantieplan® werkt als platform voor gepleisterd bouwen / keramische afwerking, om architecten, aannemers, fabrikanten, verwerkers en gebouw eigenaren dichter bij elkaar te brengen. middels onze kennis en kunde.

Wat is er verzekerd?

Het systeem is verzekerd, dit betreft de materialen die gebruikt worden conform het advies. De applicatie is verzekerd, indien er schade optreed o.a. als gevolg van verborgen gebreken aan gevelisolatie / pleisterwerk / steenstrips vallen deze onder de verzekerde garantie. Zelfs de rand producten zijn verzekerd als deze in de aanneemsom zijn opgenomen o.a. steiger enz. De aanneemsom ligt evenredig aan de dekking en is niet afbouwend. In geval van schade, betaald de verzekeringsmaatschappij voor herstel van de schade. Uni- Advies BV zal hier opname voor doen.

Verder lezen

Stand: 12.36
Plattegrond


Gevel Garantie Plan

Schoollaan 28
9761 AB Eelde

T: 0592-405145


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Twitter   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven