Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Greenworks

Met Greenworks kiest u voor integrale duurzaamheid en comfort, bouw + installatie!

Duurzaam bouwen is tegenwoordig de norm. Wetgeving, energielabels, politieke akkoorden, alles is erop gericht om bewustere keuzes te maken en de CO2-uitstoot terug te dringen. Uw klant vraagt er ook steeds vaker om en wil straks niet anders meer.

Maar hoe weet u welke materialen en installaties daadwerkelijk duurzaam zijn? En hoe kiest u de materialen die daarbij óók een positief effect hebben op het comfort en de beleving van de eindgebruiker, uw klant?

Want duurzaam bouwen is meer dan energiezuinig bouwen en ‘groene’ materialen gebruiken met een zo min mogelijk negatieve impact op het milieu. Duurzaam bouwen betekent ook: een optimale omgeving creëren voor mensen om in te wonen, werken, zorgen en recreëren. Hoe beter immers die omgeving, hoe waardevoller het gebouw, hoe blijer uw klant en hoe groter de kans dat het gebouw lang meegaat.

Greenworks maakt het u makkelijk. Geen ingewikkeld uitzoekwerk meer om bouwmaterialen en installaties te vinden die daadwerkelijk duurzaam zijn en een positief effect hebben op het comfort van de eindgebruiker. Gewoon, simpel, een overzicht van alle producten met een score en comfort-icoon erachter. Zodat u meteen ziet hoe een bouwmateriaal of installatie ‘scoort’ op duurzaamheid en comfort. En u toont met Greenworks ook meteen aan uw klant dat duurzame materialen helemaal niet duurder zijn dan niet-duurzame materialen.

Het Greenworkslabel kwam tot stand in samenwerking met de Rijksoverheid en rekeninstrumenten zoals GPR Gebouw en BREEAM-NL. Het wordt daardoor breed gedragen in de branche. 

En er is meer. Duurzaam bouwen is continu in ontwikkeling, het is niet altijd even makkelijk om bij te blijven. Daarom kunt u voor seminars en vakman- en thematrainingen altijd terecht bij onze Greenworks Academies, dé kenniscentra voor de bouw- en installatiebranche. Ons doel: heel de gebouwde omgeving in Nederland duurzaam en gezond, door het kiezen voor duurzaamheid en comfort super makkelijk maken.

Verder lezen

Stand: 11.55
Plattegrond


Greenworks

T: (013) 45 80 000


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven