Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

GSA Groep

GSA is de partner op het gebied van (bouw)logistiek, met een integrale aanpak, zowel tactisch als operationeel. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren en werken aan complexe grote binnenstedelijke (bouw)projecten alsmede op de Luchthaven Schiphol heeft GSA veel kennis en kunde verschaft.

De dienstverlening van GSA is in 7 hoofdzaken in te delen, te weten:
- Advisering
- Integraal Logistiek Plan
- Strategische HUBS
- GLOGIC
- Circulariteit
- Logistics
- Resource management

Advies:
Voor de opstart van een project wordt rekening gehouden met alle geldende beperkingen/randvoorwaarden, bijvoorbeeld voorwaarden welke besproken zijn met de gemeente. Op basis van een omgevingsanalyse brengt GSA een advies uit over de inrichting van het logistieke proces.

Integraal Logistiek Plan:
In het integraal logistiek plan worden de adviezen verder geconcretiseerd doormiddel van procedures en instructies, dit alles gebaseerd op “best practices” en ervaring. Het gaat hier om inkoopinstructies, labelinstructies, route et cetera.

Strategische HUBS:
Voor grote binnenstedelijke projecten heeft GSA 4 strategisch geplaatste HUBS binnen Nederland, namelijk in:
- Amsterdam
- Schiphol
- Den Haag
- Utrecht

Maar GSA kan ook pop-up strategische HUBS organiseren nabij andere grote steden. Hiervoor beschikt GSA over een standaard set up die garant staat voor een vlekkeloze implementatie.

GLOGIC:
GSA heeft een zelfontwikkelde bouwticket applicatie. Hierin worden alle logistieke bewegingen en handelingen geregistreerd. Op basis van deze registratie wordt de klant voorzien van management informatie. Deze informatie wordt real time weergegeven in rapporten, maar ook in overzichtelijke dashboards. Ook geeft het real time planningen van zowel de horizontale als verticale logistiek alsmede registratie van de CO2 uitstoot.

Circulariteit:
GSA voert voor meerdere opdrachtgevers het afvalmanagent gedurende de projecten. Hierbij is de doelstelling om zoveel mogelijk te recyclen. Ook Tevens brengt GSA innovatieve ideeën aan om afval te voorkomen.

Logistics:
GSA organiseert logistieke loops welke buiten het primaire proces om gaan. De goederen worden afgeleverd op de werkplek bij de specialist, daardoor hoeft de specialist geen logistieke handelingen meer uit te voeren en kan dus meer tijd besteden aan zijn of haar specialisatie (efficiëntie). Afval en retourmaterialen worden direct retour meegenomen. Indien mogelijk en gewenst kan het logistiek elektrisch worden uitgevoerd. Maar ook het leveren van runners om door derden geleverde goederen naar de specialist te brengen behoort tot de mogelijkheden.

Resource Management:
GSA gelooft in de toepassing van poolmanagement, een steeds krapper wordende arbeidsmarkt vraagt om een betrouwbare kwalitatieve en kwantitatieve pool van gekwalificeerde specialisten. De basis van de pool bestaat uit gekwalificeerde multidisciplinaire specialisten. De vaardigheden en competenties van alle specialisten in de pool zijn in kaart gebracht en gekoppeld aan hun beschikbaarheid. Zo is GSA in staat om de ideale poolopbouw op basis van de forecast van te realiseren. Wanneer nodig zorgt GSA vanuit de GSA Academy voor opleidingen en her-certificeringen waardoor de specialisten duurzaam inzetbaar blijven binnen de pool. Dit voorkomt verloop en verlaagt de inwerkkosten.

Verder lezen

Stand: 10.58
Plattegrond


GSA Groep

H. Walaardt Sacréstraat 437
1117 BM Schiphol-Oost

T: (020) 795 21 00


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven