Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

HBI Lighting

Het belang van licht laat zich vangen in vier woorden. Zonder licht, geen zicht. Zonder licht kan een mens niet leven. Hoe zouden wij anders veilig kunnen werken, wonen, communiceren, ons verplaatsen?

Als Nederlands fabrikant van noodverlichting leerden wij al om licht zo efficiënt mogelijk in te zetten voor veiligheid. In antwoord op marktvragen verruimden wij ons blikveld richting intelligente verlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte.

Portiek- en galerij-armaturen. Verlichting voor trappenhuizen, kelders en parkeergarages. Uit te voeren met slimme licht- en bewegingssensoren, en naar wens voorzien van led noodverlichting. Oplossingen die mens én milieu dienen. Oplossingen waarbij veiligheid en comfort hand in hand gaan met energie besparen en duurzaamheid. Mogelijk gemaakt door intelligente technologie en hoogwaardige materialen in een allesomvattend ontwerp. Gestoeld op 40 jaar ervaring.

Verder lezen

Stand: 11.64
Plattegrond


HBI Lighting

Hofdwarsweg 14
6161 DD Sittard-Geleen

T: 046-4756572


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven