Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

HempFlax

HempFlax produceert topkwaliteit bouwmaterialen van industriële vezelhennep. Alle hennepproducten zijn gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen, geven bij verwerking nauwelijks risico op huid- en luchtwegirritatie en zijn uitzonderlijk duurzaam. Dé basis voor natuurlijk comfort.

Alle HempFlax-bouwmaterialen maken gebruik van de unieke isolerende, en vochtregulerende eigenschappen van de hennepvezel. Puur natuur!

Onze visie:
De industriële hennepplant en zijn duurzame toepassingen hebben een groot aandeel in ons dagelijkse leven. Deze natuurlijke duizendpoot leidt ons in onze ambitie een gezonde planeet na te laten aan toekomstige generaties.

Ecologische voetafdruk:
Wij geloven met hart en ziel in deze plant en telen onze eigen gewassen. Daarbij springen we uitermate zuinig om met grondstoffen, water en bestrijdingsmiddelen.Het cultiveren van hennep is CO2-negatief. HempFlax biedt met grondstoffen van industriële vezelhennep hét alternatief met een gezonde ecologische voetafdruk.

Verder lezen

Stand: 12.25
Plattegrond


HempFlax

T: +31 (0)597 - 615 516


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven