Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

HTC Parking & Security

HTC parking & security

Als Europees marktleider in Xentry Speedgates ontwikkelen en produceren we alle parking en security oplossingen in een high tech productieomgeving. Met onze 25 jaar ervaring helpen we iedere klant met het vinden van de beste oplossing voor een parking en security vraagstuk. Op het gebied van veiligheid en ontzorgen bieden onze Speedgates verschillende mogelijkheden. Hierbij kan de uitstraling naar wens worden uitgevoerd, zodat deze past bij het design.

Op donderdag geeft Stefan Morssink, Business Innovatie Manager, een lezing over het creëren van een sustainable entrance. Waarin hij zal vertellen hoe duurzame voertuigentrees zorgen voor meer tevreden gebruikers, een verlaging van de kosten en minder belasting van het milieu.

Ontdek de voordelen van de Xentry Speedgate op Building Holland en hoe ze passen in een duurzame bedrijfsvoering. Maak kennis met ons en parkeren wordt nooit meer hetzelfde!

Verder lezen

Stand: 10.44
Plattegrond


HTC Parking & Security

Tweede Bloksweg 72
2742 KL Waddinxveen

T: (088) 027 70 88

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven