Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Hydraloop

Bij Hydraloop Systems zetten we ons in om mensen te inspireren om water en energie te besparen en CO2-uitstoot te verminderen door slimme en betaalbare waterrecycling-systemen aan te bieden. Daarom hebben we een volledig nieuw, innovatief, gecertificeerd en bekroond waterrecycling-systeem ontwikkeld: de Hydraloop, een echt consumentenproduct dat volledig automatisch werkt, dus voor de consument is het een 'click & play, fit & forget' oplossing.

Wereldwijd neemt de vraag naar zoet water toe als gevolg van de bevolkingsgroei (de wereldbevolking groeit naar verwachting met 26% tot 9,8 miljard in 2050), maar door de klimaatverandering, de toename van de verzilting van het grondwater en vervuiling is er zelfs nu al niet genoeg zoet water beschikbaar voor menselijk gebruik.
In industrie en landbouw worden maatregelen genomen, dus nu is het aan de eindverbruikers. Grijswater is goed voor 60% van al het afvalwater dat in de riolering wordt geloosd, maar het is perfect voor hergebruik en recycling in huis. Met een waterrecycling-systeem geef je water een tweede 'loop' in huis, kantoorgebouw, school of sportclub en kun je het opnieuw gebruiken! Wanneer je water recyclet, draag je bij aan een duurzamere planeet (UNSDG6), door water en energie te besparen en CO2-uitstoot te verminderen en ook geld te besparen op water- en energierekeningen.

Wij geloven dat decentrale waterbehandeling niet alleen ecologisch, maar ook logisch is en de levenscyclus van ons kostbare water verlengt. Het is onze visie dat over 20 jaar geen enkele nieuwbouw, of het nu gaat om een woning, school- of bedrijfsgebouw wordt gebouwd zonder waterrecycling-systeem en dat het net als zonnepanelen en warmtepompen een standaard item wordt.

Hydraloop: GENIET van douche en bad & BESPAAR water en energie

Verder lezen

Stand: 11.66
Plattegrond


Hydraloop

WaterCampus, Agora 4
8934 CJ Leeuwarden

T: +31 (0)88 100 3500


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven