Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

IBB Kondor

Kennis, vakmanschap en verantwoordelijkheidsgevoel. Dat is de kracht van IBB Kondor. In opdracht van project- en vastgoedontwikkelaars, woningbouwcorporaties en andere professionele marktpartijen concentreren wij ons op projecten in de grote randstad.

IBB Kondor is actief over de volle breedte van de vastgoedmarkt. Dit varieert van (grootschalige) nieuwe woningbouwprojecten, utilitaire projecten tot renovatie en binnenstedelijke ontwikkeling. Zoekt u een partner voor een complex project? Juist dan komt ons kennisniveau van pas. IBB Kondor streeft er voortdurend naar om de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid op de voet te volgen en dit toe te passen binnen de projecten in ontwikkeling. Tel hierbij op dat IBB Kondor een nuchter, hands on bedrijf is dat met beide benen op de grond staat en kom tot de conclusie dat IBB Kondor een partner is die het verschil maakt. Van de tekentafel tot de laatste steen. Wij zijn u van dienst in alle stadia in het ontwikkel- en bouwproces.

Partnering staat bij IBB Kondor hoog in het vaandel. Het is het op een andere manier omgaan met de belangen van partijen, zowel die van de opdrachtgever als die van de partijen die het project ontwikkelen en realiseren. Idealiter kan partnering door een eenduidige klantgerichtheid van alle partijen binnen het partnership leiden tot een duidelijke meerwaarde in de vorm van het ontwikkelen van een succesvolle, strategische langetermijn relatie.

Verder lezen

Stand: MP. 10.022
Plattegrond


IBB Kondor

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven