Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

IGG Bouweconomie

 

IGG Bouweconomie heeft zich sinds 1988 als onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in bouwkostenmanagement en de bouweconomie van complexe projecten in de utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en civiele techniek. Zowel in de strategische ontwerpfase, waarin we de economische haalbaarheid en risico’s van uw project in kaart brengen, als in de daaropvolgende ontwerpfases, waarin onze bevlogen bouwkostendeskundigen de bouwkosten voor u beheersen, leveren wij maximale gebouwkwaliteit voor elke geïnvesteerde euro. 

De kernwaarden van Building Holland, namelijk innovatie en duurzaamheid, zitten in het DNA van IGG Bouweconomie verweven. Doordat we in de strategische ontwerpfasen actief zijn, zijn we in staat om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de bouw- en vastgoedmarkt. IGG beseft dat zijn stevig gewortelde bouwkostendata steeds meer zal uitgroeien tot data over de gehele levenscyclus van een project. Door deze lifecycle benadering te stimuleren en inzichtelijk te maken dat duurzame en financiële waarde uitstekend samen kunnen gaan, draagt IGG bij aan de verduurzaming van de bouw- en vastgoedsector. Big data, digitale platforms en parametrische kostenmodellen zullen ervoor zorgen dat IGG zijn advies binnen no-time voor u klaar heeft. De belangrijkste reden om deel te nemen aan Building Holland 2019 is het vinden van synergie. Via het Building Holland platform hopen wij in contact te komen met partners die onze visie delen en samen willen werken aan een duurzame en data-gedreven bouw- en vastgoedsector.

Tijdens de Building Holland 2019 zal IGG een nieuwe applicatie lanceren. Een uitbreiding van onze bestaande kengetallen database genaamd Bouwkostenkompas. Bezoekers van onze stand kunnen via de applicatie op een interactieve manier leren welke parameters een belangrijke invloed hebben op de uiteindelijke kosten. Met de kennis die onder de motorkap is geautomatiseerd, kunnen razendsnel kostenoptimalisaties en verschillende gebouwvarianten worden gesimuleerd. Deze nieuwe tool stelt IGG in staat om kennis te delen en tegelijkertijd zijn eigen werkprocessen te versnellen zodat de focus meer dan ooit zal komen te liggen op het realiseren van toegevoegde waarde voor onze klanten.

Verder lezen

Stand: 12.54
Plattegrond


IGG Bouweconomie

Prinses Catharina Amaliastraat 32
2496 XD DEN HAAG

T: 070 514 54 20


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven