Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Indutecc

WIJ ONTZORGEN BIJ HET REALISEREN VAN UW DUURZAME BEHOEFTE

Indutecc is specialist in duurzame energie oplossingen met zonnestroom en energieopslag systemen.

Wij brengen “Best of Class” producten naar de Nederlandse markt. In een branche waar kwaliteit vaak een ondergeschoven kindje is maken wij het verschil. We werken stuk voor stuk met fabricaten welke op basis van innovatieve oplossingen unieke producten brengen. Onze keuze laten wij leiden door een gedegen selectie waarbij wij  alleen kiezen voor fabricaten welke hun sporen in het buitenland reeds dik verdiend hebben en een sterke groei doormaken. Geen Me-To producten maar specifieke oplossingen van bewezen kwaliteit. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar Europese fabricaten met aantoonbare claimbare garanties (iets wat in de zonnestroom wereld nog wel eens te wensen overlaat).

Door sterke product-markt-combinaties bieden wij binnen ons portfolio concepten welke gezamenlijk een totaal of deeloplossing kunnen bieden. Dit doen wij op gebied van zonnestroom al dan niet in combinatie met energieopslag sytemen. Onze specifieke projectbenadering bestaat uit een goede inventarisatie van de klantbehoefte en een daaruitvolgend eerlijk advies t/m de realisatie, inbedrijfstelling en nazorg. Kortom: Turn-key & ontzorgen! Indutecc werkt landelijk met erkende installateurs om onze projecten te installeren. 

Ons motto is: Wij stellen de klantbehoefte en kwaliteit centraal!

Verder lezen

Stand: 11.31
Plattegrond


Indutecc

Fluorietweg 29
1812 RR Alkmaar

T: (072) 54 123 45


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven