Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Intercool Technics B.V.

Intercool Technics B.V. verzorgt al meer dan 40 jaar exclusief de distributieactiviteiten van TOSHIBA airconditioners in Nederland en is inmiddels een belangrijke en uiterst betrouwbare speler in de markt. U kunt op de support van 25 professionals rekenen, niet alleen technisch maar ook commercieel en in alle fasen van uw ontwerp-, verkoop-, installatie- en nazorgtraject.

TOSHIBA heeft reeds lang geleden milieubelangen in haar beleid opgenomen. Producten worden zodanig ontworpen dat een eventuele impact om de omgeving en het milieu minimaal is en blijft zich ontwikkelen op dit terrein. Deze filosofie betreft gebruikte materialen, maar -belangrijker nog- het energieverbruik van TOSHIBA producten. Daarnaast staat innovatie in het ontwerpen van energiezuinige producten en alternatieven voor koelen en verwarming hoog in het vaandel.

Intercool's maatschappelijke verantwoordelijkheid
Sinds 2013 is Intercool gecertificeerd en wordt jaarlijks extern getoetst op het nemen van de verantwoordelijkheid langs de lijnen van ISO 26000 (De MVO wijzer) voor de effecten van de bedrijfsvoering op onze omgeving. Intercool is serieus met het nemen van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en dat komt steeds stringenter terug in de keuzes die gemaakt worden.

Verder lezen

Stand: 12.38
Plattegrond


Intercool Technics B.V.

Pascalstraat 5
3335 LS Zwijndrecht

T: +31 (0)78 62 91 230


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven