Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Itho Daalderop

Itho Daalderop streeft ernaar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven - met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. Dat doet het bedrijf als ontwikkelaar en producent, maar ook als adviserend en ondersteunend partner voor overheden, corporaties, bouwbedrijven, ontwikkelaars en installateurs in de nieuwbouw-, renovatie- en vervangingsmarkt.

Met haar innovatieve producten en systemen zorgt Itho Daalderop voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Het bedrijf maken energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk.

De ogenschijnlijke tegenstrijdigheid tussen een comfortabel, gezond en betaalbaar binnenklimaat én een lager - of zelfs geen – energieverbruik is wat Itho Daalderop fascineert. De combinatie is haar uitdaging. Dit alles komt samen in de slogan: Climate for life.

Verder lezen

Stand: 10.60
Plattegrond


Itho Daalderop

Adm. de Ruyterstraat 2
3115 HB Schiedam

T: 0344 636 500
F: 010 427 88 88


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven