Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

KPE

Directeur KPE Groep Ron Koenen: ‘’Iedereen binnen KPE Groep ziet zichzelf als een peoplebuilder. Het ontwikkelen en ontdekken van talent binnen de bouw- en vastgoedbranche houdt ons dagelijks bezig. Bij het ontwikkelen van opleidingen, cursussen en trainingen kijken we niet alleen naar de organisatiedoelen, maar ook naar de individuele doelen van mensen. We willen een duurzame inzetbaarheid van mensen creëren, waarbij ontwikkelprogramma’s en tools optimaal zijn afgestemd op de persoon én de organisatie.

 

We werken graag samen met andere peoplebuilders: organisaties die samen met ons mensen willen ontwikkelen binnen de bouw- en vastgoedbranche. Het gezamenlijke doel is dat zij zich blijven ontwikkelen in hun vak of doorgroeien in functie. Building Holland is daarin een goede partner. Gedurende de mooie samenwerking tussen KPE Groep en Building Holland is het idee ontstaan om samen iets speciaals te organiseren voor de mensen die werkzaam zijn binnen de bouw- en vastgoedbranche.

 

Tijdens het Building Holland event organiseren we een 24 uur durende power hackaton. Dit houdt in dat de deelnemers 24 uur lang aan de slag gaan met een interessant vraagstuk van één of meerdere partners van Building Holland. Ze beginnen de eerste dag om 12.00 uur en eindigen de volgende dag om 12.00 uur met een presentatie waarin antwoord wordt gegeven op het vraagstuk. Samen met Gertjan Prins van Building Holland heb ik afgelopen zaterdag aan de HTI-studenten van de post-hbo opleiding Bouwmanagement een cheque uitgereikt waarop stond dat zij deel mogen nemen aan de power hackaton tijdens het Building Holland Event. De studenten zijn zeer enthousiast en kijken ernaar uit hun ideeën en kennis te kunnen delen.’’

 

Verder lezen

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven