Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Laminated Timber Solutions

Als Laminated Timber Solutions realiseren wij dragende constructies in massief hout. Wij doen de engineering, productie en desgewenst montage van gelamelleerde spanten tot 42 meter lang voor o.a zwembaden, sporthallen en bedrijfsgebouwen.

Verder realiseren wij gebouwen in CLT-Kruislagenhout. met dit massieve hout als dragende constructie realiseren wij maximaal circulair appartementencomplexen en andere gebouwen zoals scholen. Trots zijn wij dat wij een aantal sociale woningbouwprojecten zoals appartementencomplexen en studentenwoningen mochten realiseren. Massief hout is CO2 opslag!

Ons unieke houten Kielsteg dakelement heeft een vrije overspanning van 27 meter en zorgt zonder verdere afwerking aan de binnenzijde van een gebouw voor een mooie duurzame oplossing. In België is deze dakplaat gebruikt om het grootste groene dak te realiseren.

Verder lezen

Stand: 12.27
Plattegrond


Laminated Timber Solutions

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven